Holistiska behandlingar som ökar kroppens förmåga till självläkning.
Yoga som ett sätt att hitta tillbaka till sig själv.

rapsfält.JPG

YOGA  OCH MEDITATION
Yoga      YinYoga      Restorative      Yoga Nidra       Yoga för kvinnor

Yoga betyder förening på Sanskrit och syftar till en förening mellan kropp och sinne eller föreningen mellan varje individuell människa och omgivningen. Genom yogan ges möjlighet till ökad balans i livet, att hitta tillbaka till sig själv och sitt inre samt att känna större samhörighet med den värld vi lever i.


Jag har gått yogalärarutibildning inom Embodied Flow med Tara Judelle och Dr Scott Lyons. www.embodiedflow.com

YinYoga och Restorative har jag utbildat mig hos Magdalena MecWeld. www.yin-yoga.se

Embodied Yin med Satu Tuomela och Dr Scott Lyons. www.embodiedflow.com/yin-yoga
  

_MG_0412_edited.jpg

SHIATSU

Shiatsu är en massageform från Japan, som går ut på att balansera kroppens energiflöde och återställa obalanser. Detta för att stimulera kroppen till självläkning. Inom Shiatsu behandlas så väl den fysiska som den emotionella kroppen.

Shiatsu har samma teoretiska bakgrund som akupunktur och är en del i den Österländska medicinen.

Behandlingen ges på en mjuk madrass på golvet. Du har kläder på dig och ofta även en filt över kroppen. Med tryck, sträckningar och mjuka justeringar stimuleras utvalda meridianer och akupunkturpunkter. När kroppen samtidigt slappnar av ges möjlighet till läkning och att hitta balans.

En behandling kan både kraftfull och mjuk, beroende på vad du behöver.

Shiatsu ger en känsla av djup avslappning, närvaro och välbefinnande.

Jag har utbildat mig i på Axelsons i Stockholm. www.axelsons.se

Mina lärare är Chris McAlister, Jan Nevelius, Jeremy Halpin och Mia Josjö.

reiki Behandling

Reiki

Behandlingar och Utbildning

Reiki är en healingmetod från Japan.

Rei betyder universiell och Ki betyder livsenergi.

Reiki jobbar med kroppens naturliga läkningsprocesser, fyller på energiförrådet och syftar till att skapa högre livskvalitet.

Reiki är en mjuk och effektiv behandlingsmetod som hjälper till vid smärta, stress, ångest

samt fysiska och mentala spänningar. 

Godkänd som rehabiliterande friskvård av skatteverket.

Jag ger behandlingar och håller utbildningar för de som vill lära sig Reiki.

Jag är började med Reiki 2005.

Jag har utbildat mig hos Jan Nevelius och Maria Parknäs Ljungren.

www.jannevelius.se

feather-3010848_640.jpg

Atlantean Healing

Atlantean Healing™ är en högfrekvent energi som användes av präster och prästinnor i Atlantis tempel för att uppnå läkande. Den är idag en kombination av de gamla tekniker som användes i templen och nya som utvecklats och getts till oss för de utmaningar vi står inför idag.

En behandling men hjälp av Atlantean Healing™ är utformad för att balansera kroppens energier. Energin är mycket högfrekvent och kraftfull, men känns mjuk och lugn. Under en behandling använder jag intuition, kommunicerar med änglarna och delar med mig av den intuitiva guidning jag fått till mig under behandlingen. 

Änglarna hjälper till med hur energin används i behandlingen och i läkningsprocessen.

Jag kan hålla händerna på klienten, eller inte röra vid klienten alls. Behandlingen kan även ges på distans. Atlantean Healing™ fortsätter att arbeta och balansera kroppens energier under flera timmar efter att behandlingen genomförts. Det centrala i intentionen för varje behandling är alltid klientens högsta bästa, att respektera varje själs egen väg och att stödja den på dess resa.

Jag diagnostiserar inte vid behandlingen och ger heller inte heller löften om att någon kommer bli frisk från en existerande medicinsk diagnos. Inom denna behandlingsform fokuserar vi inte på sjukdom/ohälsa utan uppmärksammar bara att den finns och fokuserar istället på en perfekt hälsa.


Både initieringen och behandlingstekniken är kanaliserade av Birkan Tore. Jag har utbildat mig hos Katharina Arnesen. Mer information Atlantean Healing™ finns på www.atlanteanhealing.se


hjärta i snön_edited.jpg

Sorgbearbetning

Att känna sorg är en normal och naturlig känslomässig reaktionen på en förlust av något slag.

Däremot saknar de flesta av oss kunskap om hur man genomför ett sorgearbete. Istället florerar en massa myter och rädslor kring sorg. Bristande kunskap och isolering är de två främsta anledningarna till att sorgen förblir oförlöst.


Ofta förknippas sorg med dödsfall och skilsmässor. Sorgreaktioner kan dock utlösas av en rad olika förluster och förändingar så som separationer, övergrepp, relationsproblematik, egen eller annans sjukdom, att förlora ett husdjur eller att livet inte blev som man hade tänkt sig. Även utbrändhet/utmattningsdepression bottnar ofta i sorg, eftersom oförlöst sorg ofta kan ligga bakom de beteenden som orsakar dessa symptom.


Inom sorgbearbetning är synen på sorg att det handlar om brustna hjärtan, inte om trasiga hjärnor. De flesta av oss har blivit socialiserade till att försöka lösa våra problem med hjälp av vårt intellekt, vilket gör att oförlöst sorg blir till ett problem.


Under kursen kommer du lära dig en konkret metod för sorgbearbetning. 

Vi träffas 8 gånger, varje tillfälle är 2 timmar. 

Vi börjar kursen med att titta på våra gamla föreställningar om sorg. Därefter tar vi reda på vilka förluster som har påverkat våra liv. Sedan väljer vi en förlust som vi bearbeta under kursen.

Oförlöst sorg beror nästan alltid på något okommunicerat av känslomässig natur. För att läka sorgen över en förlust behöver vi därför ta reda på outtalade och okommunicerade känslor i relationen. Därefter behöver vi sätta ord på dem, för att fullborda det som är ofullständigt.

Under kursen varvas föreläsningar med enskilt arbete och gruppövningar.

Mellan kurstillfällena får du hemuppgifter.

Efter avslutad kurs har du bearbetat en relation, samt fått tillgång till en konkret metod för att bearbeta ytterligare förluster och hantera framtida förändringar.