top of page

Holistiska behandlingar som ökar kroppens förmåga till självläkning.
Yoga som ett sätt att hitta tillbaka till sig själv.

Lisa 2.JPG

YOGA  OCH MEDITATION
Yoga      YinYoga      Restorative     
Yoga Nidra       Yoga för kvinnor

Embodied Hatha Flow          YinYoga           Restorative            Nidra

Yoga betyder förening på Sanskrit och syftar till en förening mellan kropp och sinne eller föreningen mellan varje individuell människa och omgivningen. Genom yogan ges möjlighet till ökad balans i livet, att hitta tillbaka till sig själv och sitt inre samt att känna större samhörighet med den värld vi lever i.


_MG_0412_edited.jpg

SHIATSU

Kroppsbehandling

Shiatsu är en massageform från Japan, som går ut på att balansera kroppens energiflöde och återställa obalanser. Detta för att stimulera kroppen till självläkning. Inom Shiatsu behandlas så väl den fysiska som den emotionella kroppen.

Shiatsu har samma teoretiska bakgrund som akupunktur och är en del i den Österländska medicinen.

Behandlingen ges på en mjuk madrass på golvet. Du har kläder på dig och ofta även en filt över kroppen. Med tryck, sträckningar och mjuka justeringar stimuleras utvalda meridianer och akupunkturpunkter. När kroppen samtidigt slappnar av ges möjlighet till läkning och att hitta balans.

En behandling kan vara både kraftfull och mjuk, beroende på vad du behöver.

Shiatsu ger en känsla av djup avslappning, närvaro och välbefinnande.

reiki Behandling

Reiki

Behandlingar och Utbildning

Reiki är en form av healing med ursprung i Japan.

Reiki är en healingmetod från Japan.

Rei betyder universiell och Ki betyder livsenergi.

Reiki jobbar med kroppens naturliga läkningsprocesser, fyller på energiförrådet och syftar till att skapa högre livskvalitet.

Reiki är en mjuk och effektiv behandlingsmetod som hjälper till vid smärta, stress, ångest

samt fysiska och mentala spänningar. 

Godkänd som rehabiliterande friskvård av skatteverket.

Jag ger behandlingar och håller utbildningar för de som vill lära sig Reiki.

hjärta i snön_edited.jpg

Sorgbearbetning

Tiden läker inte alla sår.

Att känna sorg är en normal och naturlig känslomässig reaktionen på en förlust av något slag.

Däremot saknar de flesta av oss kunskap om hur man genomför ett sorgearbete. Istället florerar en massa myter och rädslor kring sorg. Bristande kunskap och isolering är de två främsta anledningarna till att sorgen förblir oförlöst.


Ofta förknippas sorg med dödsfall och skilsmässor. Sorgreaktioner kan dock utlösas av en rad olika förluster och förändingar så som separationer, övergrepp, relationsproblematik, egen eller annans sjukdom, att förlora ett husdjur eller att livet inte blev som man hade tänkt sig. Även utbrändhet/utmattningsdepression bottnar ofta i sorg, eftersom oförlöst sorg ofta kan ligga bakom de beteenden som orsakar dessa symptom.


Inom sorgbearbetning är synen på sorg att det handlar om brustna hjärtan, inte om trasiga hjärnor. De flesta av oss har blivit socialiserade till att försöka lösa våra problem med hjälp av vårt intellekt, vilket gör att oförlöst sorg blir till ett problem.


Under kursen kommer du lära dig en konkret metod för sorgbearbetning. 

Vi träffas 8 gånger, varje tillfälle är 2 timmar. 

Vi börjar kursen med att titta på våra gamla föreställningar om sorg. Därefter tar vi reda på vilka förluster som har påverkat våra liv. Sedan väljer vi en förlust som vi bearbeta under kursen.

Oförlöst sorg beror nästan alltid på något okommunicerat av känslomässig natur. För att läka sorgen över en förlust behöver vi därför ta reda på outtalade och okommunicerade känslor i relationen. Därefter behöver vi sätta ord på dem, för att fullborda det som är ofullständigt.

Under kursen varvas föreläsningar med enskilt arbete och gruppövningar.

Mellan kurstillfällena får du hemuppgifter.

Efter avslutad kurs har du bearbetat en relation, samt fått tillgång till en konkret metod för att bearbeta ytterligare förluster och hantera framtida förändringar.

bottom of page